Salon Ansonilla on ympäri vuoden vaihtuvia tarjouksia sekä satunnaisia kilpailuja tai arvontoja. Täältä löydät ajankohtaiset tiedot niistä ja kuinka voit osallistua.


Iskikö akuutti kauneuskriisi?
Nyt saat viime hetken ajanvarauksista 10 %:n alennuksen.

Vilkaise ajanvaraustamme osoitteesta: http://www.timma.fi/anson
Tai soita meille numeroon: 050 337 6402Opiskelija! Hyödynnä etusi!
Opiskelijana saat -10%:n alennuksen Salon Ansonin palveluista ja tuotteista.
Tervetuloa rentoutumaan Helsingin keskustassa sijaitsevaan salonkiimme.#opiskelija #opiskelijaalennus #alennukset #alennus #davines #salonkihelsinki #helsinkisalonki #kampaamohelsinki #parturihelsinki #kynsistudio #kosmetologihelsinki #kosmetologi #kynsihuolto #kynsihuoltohelsinki #helsinginparaskampaamo #helsinkikynsi #kynsihelsinki #kasvohoito #Kauneus #kilpailut #tarjoukset #hiukset #salonanson #kampaukset #kynnet #blogi #ripset #kulmakarvat #salonki #kauneussalonki #kampaaja #parturi #meikit #maskeeraus #yhteistyö #instagram #facebook #anson #salon #beautysalon #beauty #lashes #nails #eyes #makeup #kerastase #schwarzkopf #wella #wellaflex #curlygirl #method #haircolour #hair

Posted by:Anson