Salon Ansonilla on ympäri vuoden vaihtuvia tarjouksia ja kilpailuja – lue lisää alta. Huomaathan, että etuja ja tarjouksia ei voi yhdistää, vaan yhteen palveluun voi hyödyntää vain yhtä etua kerrallaan.

Iskikö akuutti kauneuskriisi?Vilkaise ajanvaraustamme osoitteesta: http://www.timma.fi/anson
Tai soita meille numeroon: 050 337 6402

Lahjakortti

Lahjakortit kotiovellesi ilman postimaksua!

Ilahduta lähimmäistäsi tai itseäsi hemmottelevalla lahjakortilla. Lahjakortti käy kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin.

Kysy lisää suosituista lahjakorteistamme numerosta: +358 9 6933690


Opiskelija! Hyödynnä etusi!
Opiskelijana saat -10%:n alennuksen Salon Ansonin palveluista ja tuotteista.
Tervetuloa rentoutumaan Helsingin keskustassa sijaitsevaan salonkiimme.

#opiskelija #opiskelijaalennus #alennukset #alennus #davines #salonkihelsinki #helsinkisalonki #kampaamohelsinki #parturihelsinki #kynsistudio #kosmetologihelsinki #kosmetologi #kynsihuolto #kynsihuoltohelsinki #helsinginparaskampaamo #helsinkikynsi #kynsihelsinki #kasvohoito #Kauneus #kilpailut #tarjoukset #hiukset #salonanson #kampaukset #kynnet #blogi #ripset #kulmakarvat #salonki #kauneussalonki #kampaaja #parturi #meikit #maskeeraus #yhteistyö #instagram #facebook #anson #salon #beautysalon #beauty #lashes #nails #eyes #makeup #kerastase #schwarzkopf #wella #wellaflex #curlygirl #method #haircolour #hair

Posted by:Anson